Mag het wat meer zijn?

Budgetslager bestaat inmiddels meer dan 30 jaar. Met meer dan 34 winkels zijn wij een gevestigde waarde in Vlaanderen. Onze blijvende groei bewijst dat onze aanpak werkt en door onze klanten gewaardeerd wordt. Maar liefst 45 000 trouwe klanten bezoeken wekelijks hun Budgetslager in de buurt.

Kwaliteitsproducten leveren aan de meest voordelige prijs is ons grootste streefdoel. Onze 400 ervaren medewerkers, zowel gekwalificeerde beenhouwers als enthousiast winkelpersoneel, garanderen u pure en ambachtelijke slagerskwaliteit met 100% Belgisch rund-, kalfs-, varkens- en kippenvlees. En we gaan mee met onze tijd, dat merkt u aan onze producten: steeds verfijnder en steeds creatiever.

 

Prijsleider in kwaliteit

Vanaf nu dus ook met een nieuwe website.
Wij willen aan onze succesformule blijven verder bouwen en lanceren deze nieuwe website om u als klant nog beter te informeren van de voordelen, promoties en nieuwtjes van Budgetslager.

Budgetslager … da’s vers, verser, verst én altijd dichtbij!

 

Onze troeven op een rijtje

  • Kwaliteit: Budgetslager werkt enkel met de beste vleeswaren, het rund-, kalfs-, varkens- en kippenvlees is bovendien 100% Belgisch. Alle producten en bereidingen zijn vers en worden aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen.
  • Professionalisme: Budgetslager werkt met professioneel, uitstekend opgeleid personeel dat de klanten steeds vriendelijk te woord staat.
  • Hygiëne: Budgetslager staat voor hygiëne en netheid. We houden onze winkels altijd proper want hygiëne wordt hoog in het vaandel gedragen.
  • Promoties: Budgetslager pakt wekelijks uit met opmerkelijke promoties.

Voor alle speciale gelegenheden (kerst, bbq, gourmet, steengrill, kant-en-klaarmenu’s …) hebben wij bovendien spraakmakende acties in petto.

U kunt zich registreren voor onze digitale nieuwsbrief, zo blijft u voortdurend op de hoogte van onze nieuwste promoties, acties en vacatures.